N

Huwelijkskaarten

Drukkerij Frijters werkt samen met een groot aantal leveranciers van huwelijkskaarten.

N

Geboortekaartjes

Wilt u na de geboorte snel geboortekaartjes versturen? Laat uw kaart dan drukken door Drukkerij Frijters

N

Dankkaarten

U kunt bij Drukkerij Frijters terecht voor al uw drukwerk; zowel particulier als zakelijk.

Een mooie trouwkaart met letterpress

De mooiste trouwkaart wordt gedrukt aan de hand van letterpress. Deze druktechniek zorgt voor een subtiel maar subliem resultaat. Voornamelijk wanneer dit gedaan wordt op zacht papier, omdat de mooie effecten van letterpress op de trouwkaart dan nóg beter naar voren komen.

Een ervaren specialist in het drukken van een trouwkaart met letterpress

Drukkerij Frijters is sinds 1923 al werkzaam in de branche. Hierdoor beschikken wij over ruime ervaring in de drukkerijwereld. Wij combineren dan ook de kracht van traditionele druktechnieken met geavanceerde digitale systemen. Hierdoor kunnen wij gebruik maken van de letterpress techniek en zo het mooiste resultaat leveren voor uw trouwkaart! Wij werken tevens samen met een groot aantal ontwerpers van mooie huwelijkskaarten, waardoor u keuze heeft uit een uitgebreide collectie van verschillende uitgeverijen. Zo zit er zonder twijfel een ontwerp tussen dat bij uw wensen aansluit!

Wij ontzorgen u graag, zodat u de focus kunt leggen op de grote dag

Wilt u buiten een trouwkaart ook een spandoek of bedankkaartjes laten drukken? Geen enkel probleem! Wij helpen u hier graag mee. Op deze manier kunnen we er namelijk voor zorgen dat zowel de trouwkaart als het spandoek en de bedankkaartjes één lijn aanhouden met betrekking tot de opmaak. Wij nemen dit dan ook graag voor onze rekening, zodat u enkel de focus hoeft te leggen op de grote dag. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 076 – 521 22 23.

Drukkerij Frijters Breda B.V.

Ginnekenweg 144
4818 JK Breda
076 – 521 22 23
info@drukkerij-frijters.nl

Neem rechtstreeks contact met ons op!