Home > Digitaal drukken Breda

Digitaal drukken in Breda

Drukkerij Frijters kan uw bestanden digitaal drukken in Breda. Wij hebben een digitaal systeem dat geschikt is voor digitaal drukwerk. Dit houdt simpelweg in dat een digitaal bestand, zoals een Word-bestand, gedrukt wordt op papier. Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld een kleine oplage te printen of om op het laatste moment iets te wijzigen in de tekst. Digitaal drukken in Breda is een snelle manier van printen in hoge kwaliteit.

De vele mogelijkheden van digitaal drukken bij de beste printshop van Breda

De toepassingen van digitaal drukken zijn erg breed. Digitale drukwerkmogelijkheden zijn bijvoorbeeld:

  • Hoogstaande kwalitatieve afdrukken van digitale bestanden
  • Afdrukken op canvas tot A0-formaat
  • Professionele kleurkopieën
  • Posters tot A0-formaat
  • Kleine oplagen
  • Kleurproeven

Hierdoor is digitaal drukken bij ons in Breda ideaal voor het drukwerk van uw organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan flyers of visitekaartjes. Deze kunnen in allerlei verschillende formaten en oplagen gedrukt worden in hoogstaande kwaliteit. Daarnaast is het mogelijk om bij veranderingen in uw organisatie aanpassingen te maken in het digitale bestand. Hierdoor is uw drukwerk makkelijk aan te passen. Echter is digitaal drukken in Breda ook voor privégebruik ideaal, denk bijvoorbeeld aan een huwelijkskaart of een geboortekaartje. U plaatst de leukste foto’s eenvoudig op papier. Zo ontstaat er een blijvende herinnering aan de mooiste dag van uw leven. Ook drukken wij in Breda digitaal op grotere formaten. Zo maakt u de mooiste spandoeken. Een leuke verassing als u bijvoorbeeld iemand ophaalt op het vliegveld.

Bezoek onze copyshop in Breda

Kom langs in onze printshop in Breda en bespreek uw wensen met betrekking tot digitaal drukken. Wij stellen vervolgens een voorstel op maat op. U bereikt ons door te bellen naar 076 – 521 22 23 of door het contactformulier in te vullen. We horen graag van u, dus schroom niet en neem contact met ons op.

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Contact opnemen

Drukkerij Frijters B.V.
Ginnekenweg 144
4818 JK Breda

076 - 521 22 23
info@drukkerij-frijters.nl