Home > Huwelijkskaarten

Trouwkaarten op maat vindt u bij ons in Breda

Gaat u binnenkort trouwen, maar heeft u nog trouwkaarten nodig? Laat deze kaarten dan ontwerpen en afdrukken door Drukkerij Frijters in Breda. Heeft u een eigen ontwerp of kiest u liever voor een bestaand ontwerp? Bij onze drukkerij is het allemaal mogelijk. Wij zorgen voor drukwerk van de hoogste kwaliteit, helemaal afgestemd op uw wensen. Zo krijgt u trouwkaarten op maat die perfect aansluiten bij het thema van uw droombruiloft.

Kies het ontwerp voor uw trouwkaarten

Drukkerij Frijters werkt samen met een groot aantal leveranciers van trouwkaarten. U kunt kiezen uit de uitgebreide collecties van verschillende uitgeverijen. Wilt u alle opties voor kaarten rustig bekijken? Dan kunt u onze boeken voor een week mee naar huis nemen. Zo kunt u alle ontwerpen vergelijken en uiteindelijk uw favoriete kaart op maat uitkiezen. Heeft u een ontwerp gekozen? Dan ontvangt u uiteraard eerst een proefdruk. Zo ziet u of het gekozen tekst- en lettertype aansluiten bij uw verwachtingen. Naast dat de trouwkaarten afdrukken, geven we u ook graag enkele handige tips:

  • Verzend de trouwkaarten zes à acht weken voor de trouwdatum.
  • Bestel altijd een paar kaarten extra. Dat is goedkoper dan achteraf bijbestellen.
  • Ook bedankkaartjes kunt u bij ons laten drukken.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan

Bespreek uw wensen voor trouwkaarten met onze medewerkers en ontvang een voorstel op maat. Bent u helemaal tevreden? Dan gaan wij direct voor u aan de slag. Kom langs in onze drukkerij in Breda of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 076 – 521 22 23. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen via onze website. Bent u ook benieuwd naar de rest van onze dienstverlening? Bekijk dan onze andere drukwerken.

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Contact opnemen

Drukkerij Frijters B.V.
Ginnekenweg 144
4818 JK Breda

076 - 521 22 23
info@drukkerij-frijters.nl