N

Huwelijkskaarten

Drukkerij Frijters werkt samen met een groot aantal leveranciers van huwelijkskaarten.

N

Geboortekaartjes

Wilt u na de geboorte snel geboortekaartjes versturen? Laat uw kaart dan drukken door Drukkerij Frijters

N

Dankkaarten

U kunt bij Drukkerij Frijters terecht voor al uw drukwerk; zowel particulier als zakelijk.

Printshop Breda

Drukkerij Frijters is een voordelige printshop in Breda. In onze ruime klantenkring vindt u zowel particulieren als zakelijke klanten. Dit hebben wij te danken aan ons zeer diverse drukwerk aanbod. Denk maar eens aan huwelijkskaarten maar ook aan digitaal drukwerk.

Veelzijdige printshop in Breda

Voor het ontstaan van Drukkerij Frijters moeten we een duik in de geschiedenisboeken nemen. Wij openden namelijk de deuren in de jaren 20 van de vorige eeuw, het jaar 1923 om precies te zijn. De traditionele druktechnieken houden wij nog steeds in stand, maar wij combineren dit wel graag met de digitale systemen van nu. Dit is onze kracht en dit zorgt er ook voor dat wij hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Als printshop in Breda zijn wij ook nog eens goed bezig als het op het milieu aankomt. Zo zijn wij sinds 1996 gecertificeerd door SIMZ/VROM omdat wij er een uitstekend milieuzorgsysteem op na houden. Wij kunnen u onder andere van dienst zijn met huwelijkskaarten en digitaal drukwerk.

Ons drukwerk

Drukkerij Frijters kan u als printshop in Breda van dienst zijn met bijvoorbeeld geboortekaartjes of handelsdrukwerk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 076 – 521 22 23.

Drukkerij Frijters Breda B.V.

Ginnekenweg 144
4818 JK Breda
076 – 521 22 23
info@drukkerij-frijters.nl

Neem rechtstreeks contact met ons op!