Geboortekaartjes

Wilt u na de geboorte zo snel mogelijk een geboortekaartje laten maken en bestellen? Laat dan uw geboortekaartjes drukken door Drukkerij Frijters. Al sinds 1923 zijn wij werkzaam in de branche en beschikken dus al over een aantal jaren aan ervaring. Hierdoor bent u er zeker van dat u bij ons een geboortekaartje kunt laten maken en bestellen van hoogwaardige kwaliteit.

Een geboortekaartje laten maken en bestellen bij een expert in de branche

Wanneer u bij ons een geboortekaartje wilt laten maken, kunt u kiezen voor een eigen ontwerp of een ontwerp uit de uitgebreide collecties van verschillende uitgeverijen. Wanneer u nog niet goed weet welk ontwerp voor een geboortekaartje u wilt bestellen, dan mag u de boeken met ontwerpen voor één week mee naar huis nemen. Zo kunt u op uw gemak door het boek bladeren en een ontwerp zoeken wat écht bij u past. Uiteraard kunt u bij ons eerst een proefdruk laten maken met het lettertype en de tekst die u voor ogen heeft.

Tips voor de perfecte planning

Voordat u een geboortekaartje bij ons wilt laten maken en bestellen, willen we u nog wel een aantal tips meegeven. Hierdoor hoeft u niet meer te stressen over de kaartjes en kan uw focus volledig op de zwangerschap gelegd worden. De tips:

  • Regel het geboortekaartje ruim op tijd. In ieder geval in de zevende maand van de zwangerschap.
  • Geef vooraf de naam van uw kind door. Zodra u bevallen bent hoeft u enkel nog te bellen, aangezien wij alles dan van tevoren klaar hebben staan.
  • Op werkdagen is de kaart, indien mogelijk, dezelfde dag nog klaar!
  • Adresseer de enveloppen vooraf.

Wilt u buiten een geboortekaartje, ook een spandoek laten bedrukken om de geboorte van de kleine aan te kondigen? Of bent u ook van plan te trouwen en wilt u informatie opdoen voor huwelijkskaarten? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij helpen u hier graag bij. Vraag naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen. Dit kan wanneer u belt naar +31(0)765 212 223 of stuur een e-mail naar info@drukkerij-frijters.nl.

Neem rechtstreeks contact met ons op!

Contact opnemen

Drukkerij Frijters B.V.
Ginnekenweg 144
4818 JK Breda

076 - 521 22 23
info@drukkerij-frijters.nl