N

Huwelijkskaarten

Drukkerij Frijters werkt samen met een groot aantal leveranciers van huwelijkskaarten.

N

Geboortekaartjes

Wilt u na de geboorte snel geboortekaartjes versturen? Laat uw kaart dan drukken door Drukkerij Frijters

N

Dankkaarten

U kunt bij Drukkerij Frijters terecht voor al uw drukwerk; zowel particulier als zakelijk.

Een mooi geboortekaartje met letterpress

Een geboortekaartje ziet er het mooist uit wanneer er gebruik gemaakt worden van letterpress. Deze techniek staat ook wel bekend als hoogdruk of boekdruk. Dit is een druktechniek waarbij de prent als het ware in het papier gedrukt wordt. Hierbij wordt er vaak ook gebruik gemaakt van zacht papier, om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Maak het mooiste geboortekaartje met letterpress

Drukkerij Frijters is opgericht in 1923 en heeft zich sinds dien ontwikkeld in allerlei soorten particulier drukwerk. Wij combineren de kracht van traditionele druktechnieken met geavanceerde digitale systemen. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat wij een geboortekaartje van hoogwaardige kwaliteit kunnen maken dankzij letterpress.

Er is meer mogelijk dan alleen geboortekaartjes

Naast een geboortekaartje dat gemaakt wordt volgens de druktechniek letterpress, kunt u bij ons ook terecht voor andere drukwerken. Zo bieden wij ook zakelijk drukwerk aan, zoals:

Ontdek de mogelijkheden

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Wilt u meer weten over ons aanbod of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is met letterpress voor uw geboortekaartje? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 – 521 22 23.

Drukkerij Frijters Breda B.V.

Ginnekenweg 144
4818 JK Breda
076 – 521 22 23
info@drukkerij-frijters.nl

Neem rechtstreeks contact met ons op!